Viimeinen koulutuspäivä Riihimäessä. Viimeistä aamua heräsin kuudelta. Viimeistä aamua piti lähteä viimeistään seitsemältä hakemaan opiskelukaveri Vantaalta. Mutta en ajanut vielä viimeistä kertaa Tampereen motaria. Huomenna vielä ajellaan ja katsellaan jo tutuiksi käyneitä maisemia ja viimeisen kerran käännytään motarilta Riihimäen liittymään. Huomenna jaetaan tokarit ja syödään kakkua koulutuksen päätöksen kunniaksi.

Tänään meillä on koulussa tietotekniikkaa. Harjoittelemme tarjousten laatimista asiakirjastandadin mukaan. Väsyttävää ja torkuttavaa puuhaa, etenkin kun olen kotona tehnyt samankaltaisia asiakirjoja melkein päivittäin. Tänään pitäisi tehdä opiskelijan palaute työkkäriin netin kautta. Jahka se meitin pääkouluttaja Jokke tulee.

Koulun jälkeen kuurojen yhdistykselle esittelemään lakkoja, kuten jo aiemmin kerroinkin. Hieman jännittää, että tuleeko tilauksia, etenkin kun kyseessä on ensimmäinen esittely.

Huomenaamulla saa nukkua hieman pitempään, seiskaan ehkä. Koulu alkaa vasta puoli kymmenen. Ja päättyy kahdeltatoista. Sitten on tämä koulutus ohi.