Oi, kylläpä oli ihanaa tulla tänään skolesta kotia, kun kotona odotti ruoka valmiina ja vieläpä oikein hyvää italian pataa pastan kera. Jos jää yli, otan jämät huomenna kouluun lounaaksi.

Tänään oli ATK:ta koulussa ekaa päivää. Käsittelimme Exceliä, joka oli jo ennestään tuttu mulle. Mutta kertaus tekee mestarin, sanotaan. Oli kiva tehdä opettajan antamia tehtäviä ja terästää muistiaan. Ja välillä vilkaista webkameran kautta, mitä kotiin kuuluu. Ukolla oli webkamera päällä ja saatoin seurata netissä häntä. Hän oli leiponut leivoksia päivällä ja näytti niitä kamerassa. Onneksi olivat leivokset vielä tallella, kun pääsin kotia!

Huomenna on tiedossa mielenkiintoisen mielenkiinnoton päivä skolessa, koska kaveri on huomisen pois skolesta ja mulla ei ole tulkkia lainkaan koko päivänä. Pääsenpä tekemään kesken jääneitä tehtäviä rauhassa loppuun.

Huutonetistä olen (taas) voittanut uusia omena-aiheisia tavaroita. Eilen sulkeutui omenariipus ja tänään toinen omenariipus. Nyt odottelen innokkaasti niitä postissa!