Iltaa!

Yrittäjän peruskoulutus päättyi tänään. Nautimme joukolla kermakakkua kahvin kera ja annoimme pakolliset palautteet ja lopuksi saimme todistuksen. Koulun jälkeen lähdimme syömään pizzeriaan koulutuksen päätöksen kunniaksi ja taisin siinä sivussa juoda lasillisen valkoviiniä ja siideriä. Kotiin kaupan kautta.

Kotona odotti yllätys; täytettyjä paprikoita lohkoperunoiden kera ja palan painikkeeksi tietenkin viiniä! Sain ukolta 6-vuotiskihlajaispäivälahjaksi timanttiananaksen, jota olin kauan halunnut. Nautimme ihanan illallisen kynttilän valossa ja sen jälkeen jatkoimme iltaamme viinin nautiskelulla.

Huomenna nokka kohti Paimiota ja viittomakielistä muotiesitystä katsomaan ja sen jälkeen viettämään pikkujoulua. Mukava lähteä pienelle matkalle, eikä tarvitse enää miettiä, pitääkö tänään mennä ajoissa nukkumaan, jotta jaksaa herätä aamukuudelta. Naistenkerho järjesti tilausbussin, johon siis ahtaudutaan. Esikoinen lähtee mukaan ja kummitätinsä tai -setänsä tulee hakemaan Paimiosta kummilaan yöksi.