Koulutus päättyi viime perjantaina ja nyt mun pitäisi nauttia täysin rinnoin vapaista päivistä ja aamuista, jolloin saa nukkua niin pitkään kuin huvittaa, vaanpa näin ei ole! Tekemistä ja menoja riittää yllin kyllin, vaikkapa muille jaettaviksi!

Tänään oli esikoisen sormustajaiset koulussa. Oli mielenkiintoinen tapahtuma, sillä mun kouluaikoinani ei sellaisia hienoja tilaisuuksia ollutkaan. Me vaan saatiin sormukset ja pistettiin se heti sormeen, that's all. Mut esikoisen koulussa oli erilaisia musiikkiesityksiä ja välissä jaettiin sormukset ja sitten jatkettiin lauluilla. Lopuksi oli kahvit ja arpajaiset ja vielä muutamien joululaulujen laulamista. Kyllä oli poika iloinen, kun sai sormuksen pujotettua sormeensa.

Aiemmin päivällä oli neuvottelu Kuurojen Liiton erityisasiantuntijan kanssa yhdistyksen perustamisesta. Oli erittäin valaiseva neuvottelu ja nyt alan valmistella yhdistyksen perustamista. Paljon pitää tehdä ennen kuin varsinainen rekisteröityminen yhdistysrekisteriin voidaan tehdä!