Noin kuukauden sisällä olen pitänyt tuppereita kaksi kertaa, viimeksi eilen. Eilen oli TOT-esittely. TOT meinaa Taste Of Tupperware eli siinä esittelijä näyttää, miten tehdään suolaista ja makeaa käyttäen Tupperwaren tuotteita. Väkeä oli about 8 eli suomeksi kahdeksan akkaa yhdessä kyökissä. Eräs vieras kertoi osuvasti, että kyökin keittiön edessä olevalla kävelytiellä käveli porukka miehiä, jotka yhtäkkiä alkoivat tuijottaa meidän kyökin ikkunasta sisään; oho-oikea-akkain-keittiö =)

Teimme pikkupizzoja, omenapaistosta mikrossa ja rosepippurikakkua. Kun kaikki oli tehty, maistoimme yhdessä herkkuja kahvin kera. Oli yllättävän hyvää ja vieläpä helppotekoista. Omenapaistos valmistui kahdeksassa minuutissa. Eli se on siis hyvä tarjoiluvara jos tulee vaikkapa yllätysvieraita ja voi tarjota Brazil-kahvin kera =)

Kun esittely oli ohi ja vieraat lähteneet, olin aivan puhki. Jalkapohjia särki, päätä särki jne.

Tänään on isänpäivä ja sen kunniaksi tehdään ukon kanssa hyvää liharuokaa uunissa vihannesten ja riisin kera ja mahdollisesti vielä kermakastiketta päälle ja jälkkäriksi rosepippurikakku - tietenkin.

Sää on omituinen. Juuri nyt on noin kymmenen astetta lämmintä ja aurinko paistaa. Ollaan jo marraskuun puolessa välein ja juuri nyt pitäisi olla lunta maassa. Lumi näkyi vain parina päivänä, silloin pari viikkoa sitten, kun oli lumimyrsky, mutta suli muutamassa päivässä pois. Mitenköhän joulun käy? Tuleeko musta joulu? Joulusta puheen ollen, pitäisi vähitellen käydä jouluostoksilla, ettei joudu pahimman ruuhkan ja ihmismassan keskelle muutamaa päivää ennen jouluaattoa. Onneksi Tallinna on lähellä, joten sinne pääsee helposti ja nopeasti. Olen menossa joulukuun puolessa välein sinne ostoksille.